5% Bitcoin-rabat på iPhone-reparationer og tilbehør

iMania.dk har i et stykke tid været Danmarks eneste smartphone-reparatør der tager imod Bitcoin som betalingsmetode.
Lige fra starten har der været rabat at hente ved Bitcoin-betalinger svarende til halvdelen af de sparede betalingsgebyrer, som ellers skulle være gået til Nets eller Paypal.

USB-væglader for bitcoins?

USB-væglader for 6,5 mBTC? iMania.dk viser både priser i kroner og bitcoins. De 5% fratrækkes først ved kassen.

Nu er modellen dog ændret og rabatten sat i vejret, så der fremover bliver fratrukket 5% ved kassen, i stedet for at rabatten er inkluderet i Bitcoin-kursen.
At have rabatten inkluderet i vekselkursen kan gøre det lidt mere besværligt at gennemskue hvor meget man egentlig får i rabat og desuden betyder løsningen en dobbeltbeskatning af rabatten for iMania.dk, da moms- og skattegrundlaget udelukkende afgøres af kroneværdien på fakturaen med de nuværende regler.

Udover de 5% rabat ved at betale med Bitcoin kan man også få en rabatkode på 6% yderligere ved at dele produkter på Facebook.

Klik her for at gå til iMania.dk med priserne vist i bitcoins eller klik her for at gå til iMania.dk og se priserne i kroner.

For en god ordens skyld: Bitcoin Nyheder og iMania.dk ejes af en og samme person, nemlig undertegnede, Anders B. Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.